The Ultimate Guide To κυπαρισσια διαμονη

Wiki Article

Το δέντρο θα πρέπει να ποτίζεται τακτικά κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους μετά τη φύτευση για να βοηθήσει στην εδραίωση του ριζικού του συστήματος.

Είναι ο μεγαλύτερος οικισμός του νησιού και είναι χτισμένος αμφιθεατρικά κάτω από την οροσειρά του Αθέρα.

Επίσης, η παραλία του Να είναι κοντά στον οικισμό της Λαγκάδας, στην οποία πραγματοποιείται το πιο φημισμένο πανηγύρι του δεκαπενταύγουστου.

Ο τελευταίος βρίσκεται αριστερά του χωριού, μετά την παραλία της Αγίας Κυριακής. Εκεί που για λίγα μόνο χιλιόμετρα, που ανήκουν στο νομό Λακωνίας (γιατί το κομμάτι της Αργολίδας είναι έτοιμο), δεν έχει ολοκληρωθεί ο παραλιακός δρόμος που θα ενώνει το Λεωνίδιο και τα Πούλιθρα με το Κυπαρίσσι.

Η Χώρα αποτελείται από λευκά σπιτάκια, χτισμένα το ένα δίπλα στο άλλο, μέσα σε στενά δρομάκια. Όσο πλησιάζετε προς το Κάστρο θα δείτε παλιά αρχοντικά και ενετικά κτήρια και μαγαζάκια με τοπικά προιόντα. Στο Κάστρο θα δείτε το Ιστορικό Αρχείο Κυθήρων.

Δεν είναι εύκολο να φτάσεις εδώ: Τέσσερις ώρες δρόμο έχεις να κάνεις από την Αθήνα, δύο από την Σπάρτη, με την τελευταία σε φιδογυριστές στροφές, κάτω από θεόρατα βράχια, πάνω στις πλαγιές του Πάρνωνα.

Οδηγίες για το περιεχόμενο και αναφορά ακατάλληλου περιεχομένου

Εκτός από τα παράσιτα, τα κυπαρίσσια μπορούν επίσης να προσβληθούν από διάφορες ασθένειες.

Άρνα Λακωνίας: Το όμορφο χωριό του Ταϋγέτου με την πλούσια ορεινή φύση

Κορυφαία θεραπεία γυναικολογικών παθήσεων με την Ρομποτική Χειρουργική

Ζήτηση Βρες το ακίνητο που ψάχνεις με τη βοήθεια επαγγελματιών μεσιτών.

Για να αποφύγετε τη σήψη των ριζών, είναι σημαντικό να φυτεύετε τα κυπαρίσσια σε καλά στραγγιζόμενο website έδαφος και να αποφεύγετε την υπερβολική διαβροχή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Διαχείριση Πρασίνου Σχεδιασμός & Μελέτη Χωρών Πρασίνου

Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην ατμοσφαιρική ρύπανση και γι’ αυτό φυτεύεται στις άκρες δρόμων και εθνικών οδών.

Report this wiki page